Az idő szépsége

Minden nő megőrül a szép kiegészítőkért!

Mind mást szeretünk, van aki a csillogót, van aki a kis finomat, kisebbet, nagyobbat. Megoszlanak a vélemények arról is, hogy több legyen vagy kevesebb! De abban megállapodhatunk, hogy mindenkinek szüksége van rájuk!

És vannak olyan kiegészítők amik sosem mennek ki a divatból, változnak ugyan, de mindig ott vannak.

Ez pedig az óra! Nem csak csodás kellék, hanem hasznos is mivel egy jól kiválasztott óra öltöztet. Ez még egy érv amellett, hogy gondosan válasszunk!

Már nem csak azért hordjuk az órát, hogy az időt mutassa! Manapság, már az is gyakori, hogy több óránk van a hétköznapokra és egy elegánsabb az ünnepi alkalmakra! Mindegy, hogy egyet vagy többet választunk a lényeg, hogy fontos szerepe van, hiszen mindenki látja és te is ránézel naponta többször. A nők örök ellensége az idő, így fontos hogy a csomagolás jó legyen, hogy örömet okozzon az idő múlása.

A Daniel Wellington a cserélhető szíjakkal már egyszer a divat bolondok kedvére tett! Az óraszíj cseréjével, az alkalomhoz illővé tehetjük a kedvenc óránkat.  Mindenki talál több kedvére való szíjat is, sportosat, elegánsát, vagy vidámat.

De most nem is erről szeretnék beszélni, bár ez is megérne egy jó kis ajánlót.

Hanem az Iconic Link ami nem csak egy óra, inkább egy valódi kis ékszer. Bizony, ez egy igazán csábító kiegészítő, ami sokunk szívét megdobogtatja! Pompás karácsonyi ajándék lehet akár saját magunknak, akár egy kedves családtagunknak.

Finom és elegáns, letisztult darab, ami igazán tökéletes fűszere lehet a megjelenésünknek.

És hogy a Daniel Wellington milyen nagy hangsúlyt fektet a harmóniára mi sem bizonyítja jobban, minthogy mutatós karkötőt és gyűrűt is terveztek az órák mellé.

Ezek a szettek tökéletes alapjai egy ruhatárnak! Önmagukban is figyelem felkeltően elegánsak. A több ékszert kedvelőknek pedig biztos alapok a harmóniához!

Ha most kedvetek támadt magatokat, vagy valaki mást megajándékozni, akkor a “Mommies” kóddal -15% kedvezménnyel  válogathattok a kínálatból.

Bármelyiket is választjátok, ha meg kell nézni mennyi az idő, nem az idő múlása jut majd az eszetekbe ez biztos.

 

 

 

Tags: