FunDay Brunch december 8-án a Hotel Tiliana-ban

Program ajánló

Imádok étterembe járni. Ez azért furcsa, mert nem is vagyok annyira oda az evésért. Azt hiszem, amit a legjobban szeretek az éttermezésben az az, hogy kivételesen nem nekem kell mosogatni és elpakolni, és végre engem szolgálnak ki.

Mikor a férjemnek mondom, hogy menjünk étterembe, mindig azt mondja, hogy “utál” a gyerekekkel beülni bárhová, és mindenkinek sokkal jobb ha itthon maradunk.
Sajnos nem “mindenkinek”, hiszen otthon én főzök, én szolgálok fel, és aztán én pakolok el. Szóval nekem speciel az étteremben lenne jobb…

Na jó… abban igazat kell adnom neki, hogy valóban, mikor étterembe megyünk, legtöbbször óriási családi veszekedés lesz a dolog vége.

A gyerekek kb. 3 percet bírnak nyugodtan ülni az asztalnál, aztán percenként, váltott műszakban azt kérdezgetik, mikor jön már a kaja (honnan kéne tudnom, de tényleg?!).

Sosem jó nekik amit rendelnek, (konyhamalac-apa megeszi) , és nagyon hamar elunják magukat, amit azzal orvosolnak, hogy egymást kezdik rugdosni az asztal alatt. Közben persze kiborítják az üdítőt (nyilván rám), és desszertért könyörögnek.

Szóval szeretnék étterembe menni, de úgy, hogy a gyerekeket szórakoztatja valaki amíg eszem.
Valaki, aki nem én vagyok.

Miután ráébredtem, hogy nyilván az összes anyatársam hasonló problémákkal küzd, (és mindegyik megérdemli, hogy néha ne kelljen mosogatnia!!!) úgy gondoltam itt az ideje hogy erre megoldást találjak.

Ezért szerveztem meg az Etalon étteremben a FunDay Brunch-ot. Az első is nagyon jól sikerült, de mivel sokat tanultunk a visszajelzésekből, a második még profibb lesz. Szívem-lelkem beleteszem, ígérem!

Ami ez alkalommal biztos lesz December 8-án a FunDay Brunch-on:

1. Boribon koncert, Mórocz Adrival, élő gitár kísérettel.

2. Fűszeres kávé és forrócsoki különlegességek, forralt bor, és puncs.

3. Frissen sült vaníliás-mandulás vajas keksz, banánkenyér, darázsfészek.

4. Lélekmelegítő levesek és főételek.

5. Gyerekeknek animátorokkal gyömbéres keksz díszítés, és kézműveskedés.

6. Saját gyermek svédasztal, mindennel amit hajlandóak megenni.

8. Korlátlan ital fogyasztás.

9. Barátságos hangulat, rengeteg finomság.

10. MIS mamiiiiik!!!

Mindez a II. kerületi Etalon étteremben, 1 percre a Lauder iskolától. December 8-án. 11-12 Boribon koncert, 12-15-ig ebéd és brunch, közben kézműveskedés, 12-től egészen 17 óráig.

Várlak Titeket szeretettel!

Semjén Nóra