Csak vagányan

Most, hogy vége az indián nyárnak, elő a szőrmékkel! A hűvös napokon jól esik belebújni egy melegebb kabátba vagy mellénybe!

A vastag bunda még korai, hiszen akkor mit fogunk viselni télen, mikor már a mínuszok repkednek. Szóval egyelőre maradjunk a mellénynél, és rétegezzünk . A szőrmellény meleg és praktikus, de sajnos az ápol és eltakar nem igaz rá, hiszen könnyen medve jelmez lehet belőle, ha nem vigyázunk.

A szőrmében van egyfajta elegancia. Mind amellett nagyon sokoldalú darab és ezt érdemes kihasználni, nincs olyan stílus amihez ne passzolna.  De figyeljünk rá milyen  fazont választunk, a rövidebb csak az igazán vékony alakon lesz előnyös. Ha valaki nem rendelkezik a klasszikus Vogue testtel, mint mondjuk én, akkor javaslom a hosszabb fazont, de ez is inkább egyenes vonalú legyen, ez lesz a tökéletes darab. A vastagsága miatt a legjobb, ha szűk fazonú ruhákkal, vagy nadrággal kombináljuk. Kerüljük a bő ruhákat!

Én most maradtam a tipikus őszi bőrkabát, bőrnadrág kombinációnál, ami bakanccsal a legbiztosabb. De mivel nem motorral közlekedem, ezért mégsem nézhetek ki úgy, mint egy vad motoros. A nőies mellény pedig remekül finomítja az összhatást.

Csak bátran és vagányan …

Szőrös mellény :  Etika Store 

Sapka: Mohito

Bőrdzseki: Reserved

Bakancs: Bershka

 

 

Gabi

Tags:
,