Az ősz koronája

Amíg nem kezdődik meg a kalapszezon, addig is kell valami a “rossz haj” napokra. Ezt a szerepet idén ősszel a hajpánt tölti be..

Pár éve még minden felnőtt nőt jeges borzongással töltött el a gondolat is, hogy hajpántot viseljen. De elmúltak azok az idők, mikor csak az iskolás lányok hordtak hajpántot. Már nem csak rózsaszín Hello Kitty vagy unikornis szarvas kapható, a felnőt részlegen igazi Kánaán van. A kislányos fejdíszből az idei évben igazi nőies kiegészítő lett. Vékony, vastag, bársony, gyöngyös, egyszerűbb vagy igazán meghökkentő darabokból lehet válogatni.

 

Remekül fel lehet dobni egy egyszerűbb farmer-póló napot, mikor azok a fránya babahajak nem engedelmeskednek többszöri hajlakkos támadás után sem. Ha ügyesen választunk, akkor igazi koronája lehet az öltözetünknek.

Ha nőiesek szeretnénk maradni és már nem az iskola padját koptatjuk, akkor mi azt javasoljuk, hogy inkább a nőiesebb darabok kerüljenek előtérbe. Inkább gyöngy, mint a masni.

Ne essetek abba a tévedésbe, hogy csak Aranyhajnak lehet szemrevaló a a hajpánt , rövid hajhoz is lehet olyat találni ami nagyon jól feldobja a frizurát.

Mutatok is néhány finomabb de mégis merészebb darabot ami az én tetszésemet elnyerte.

Reserved

Reserved

HM

Én be is szereztem már néhányat, és bár mindig gyed kontyot viselek, megbékéltek egymással.

Gabi

 

 

Tags:
, ,