A nagy garbó hadművelet

Két féle ember van, aki imádja a garbót és aki nem bírja elviselni.

Ez a cikk csak az előbbieknek szól, azoknak akik imádják.

De most csakis a vékonyabb garbókról lesz szó. A vastag, kötött garbó témát majd elővesszük egy hónap  múlva, reméljük ráér addig.

Tudnotok kell, hogy a garbó egy csodafegyver az átmeneti időben. Igazi fűszer a szeszélyes időjárásban.

Persze  farmernadrággal is nagyon mutatós, de könnyen ráunhatunk a színes, mintás garbóra is, ezért érdemes tovább gondolni.

Könnyed mozdulattal átemelhetjük pár nyári darabunkat a hűvös őszbe, ezzel az igazi stílus fegyverrel. A vékonyabb ruhák vagy blúzok, nagyon izgalmasak lehetnek egy jól megválasztott garbóval. Burkolózz be egy meleg garbóba és melegítsd fel a ruhatáradat!

Aki pedig a minimalista gardrób felé kacsingat, annak szinte kötelező, hiszen sokféleképen feldobhatja az alap ruhatárunkat. Rengetegszer fel lehet venni különböző alkalomra, többféle kombinációban, így sosem lesz unalmas az öltözködésünk.

Első körben azt javaslom mindenki koncentráljon a fekete, fehér vagy bézs színekre, mert azok szinte mindenhez mennek. Könnyebb őket beilleszteni a ruhatárunkba. 

A bátrabbak, akiket megcsapott a retró szele, vagy több egyszínű blúzzal és ruhával van tele a szekrénye, azok nyugodtan bevállalhatnak egy-egy extrább darabot is. De érdemes ezekből is a jól kombinálható színeket választani, mert ha figyelünk a színekre, akkor finoman lehet a mintákkal is játszani.

Mutatunk néhány ötletet, hogy hogyan lehet viselni, persze van amelyik vadabb csak a bátraknak, de aki a kicsitt visszafogottabb stílust követi az is talál közte egyszerű, de nagyszerű ötleteket!