Outfit-Tavaszi zsongás

Végre valahára eljött a várva várt jó idő, nagyon hiányzott már. Gyorsan el is kapott a tavaszi zsongás, hogy szoknyát húzzak. 

Közel 50 éve a nők mindennapi öltözködésének része az egyik legklasszabb ruhadarab, a farmerszoknya. Ma már nem csak a hétköznapokon vagy buliba hordhatod ezt a darabot, de akár munkába is.

Idén szinte mindenféle farmerszoknya újra a divatpalettákra került. A 90-es évekből átörökített egész gombsoros szoknyák is megjelentek ismét, vagy a hímzett, gyöngyökkel kivarrt farmerszoknyák amik nőiesebbek, de a kínálatban ott vannak a patchwork szoknyák rövidebb és hosszabb változatban.

Én a tökéletes darab keresése közben már többet is felhalmoztam, de az aktuális tavaszi kedvencem valószínűleg ez a ceruzafazon lesz. Tudom, hogy ez inkább egy csinosabb fazon, de azért egy sima póló is elég hozzá, ha a kiegészítők is a nőiesebb vonalon maradnak. Sportcipőt nem vennék fel hozzá, mert bár jól mutatna, ahhoz elengedhetetlen a gazella test, így marad a magas sarok számomra. A lapos szandálokat és papucsokat meghagyom a rövidebb farmerszoknyákhoz.

Farmerszoknya: Zara

Póló: PermierOutlet

Cipő: Reserved( gondolom mindenki sejti, hogy ez két pár cipő, ez van ha az ember nem tud dönteni)

Táska: Bershka

Fülbevaló: MomLovesDiamonds

Karkötő és napszemüveg: H&M 

Képek : Máth Szilvi 

Gaby @gabykiraly

 

Tags:
, ,