A cipő ami mindennel passzol

Az első Superstar cipőt 1969-ben dobta a piacra az Adidas. Eredetileg egy röplabda-cipő olcsóbb változatának szánták. Az orrán lévő gumi kialakításának köszönthetően hamar népszerűvé vált a sportolók körében. az NBA játékosok többsége ezt viselte, ennek köszönhetően az Adidas Supestar megindult a világsiker felé.

A számtalan kollaborációnak köszönhetően ma már számtalan színben és mintával elérhető, de mivel mi most azt feltételezzük, hogy csak egy cipőt veszel, így szigorúan a kalasszikussal foglalkozunk.

A cipő titka talán az egyszerűségében rejlik. A fehér-fekete  Supertar mindennel kombinálható, de a letisztult fehér is működőképes a legtöbb outfittel. Egy színes szettnek megfelelő kontrasztot ad , egy sima szettet pedig egyszerű és nagyszerű hatást érhetünk el.

 

Talán manapság már minden divat magazinban találunk legalább egy összeállítást, amiben megtalálható ez a klasszikus darab. Évszaktól, stílustól függetlenül mindenhez ajánlják. Nem is csoda , hiszen szinte mindennel kombinálható. Legyen az szoknya, bőrnadrág, virágos nyári ruha, kötöttek vagy éppen egy blézer. Kétségtelenül sportos és laza megjelenést kölcsönöz, és bár van aki elutasítja a csinos ruha sportcipő kombinációt, nekünk tetszik.

Lássunk most néhány tippet, hogy hogyan is viseljük a Superstar cipőt.

A szaggatott farmer, poló és  bőrdzseki egyszerű, de mégis telitalálat bármelyik napra.

A kötött szezonban egy ilyen csinos szettet is megbolondíthatunk egy klasszikussal.

Rövid szoknya és sportcipő? Naná! Csinos és kényelmes.

Bizony idén tavasszal és nyáron még több flitterre számíthatunk, így nem árt ha tudjuk, hogy van az a csillogós cucc amihez passzol a kedvenc cipőnk.

Ha nem tudtad elképzelni milyen egy virágos ruhával, akkor íme.

A kedvenc szettemet meg csak itt hagyom a végére! Most mondjátok, hogy nem “Superstaros”.

Remélem aki eddig kétségbe vonta, hogy vajon jó-e mindenhez most nyert egy kis megerősítést, és ha csak egy cipőt szeretne venni tavasszal akkor ez lesz az.

 

Tags:
,