A legvirágzóbb hátizsákok

Az egyik reggeli outfit inspirációs posztban elkövettem egy hibát, egy jó nagyot, mint kiderült. Beraktam az időszámításunk előtti virágos hátizsákot ami már sajnos nem kapható. Persze ez volt az a darab ami elvitte a posztot, mindenki a táska lelőhelyére volt kíváncsi. Vezeklésképpen gyorsan neki láttam a kutatásnak, hogy hol találok bármit is ami legalább nyomokban tartalmaz virágot és még hátizsák is, meg persze kapható is.

Néhány éve még én is csak a kistáskában gondolkodtam, mint egy felnőtt nő kiegészítője. Persze, ahogy anya lettem a táska mérete azért nőtt egy kicsit. De eszembe se jutott volna hátizsákot hordani, hiszen nem vagyok én iskolás, túrázni meg pláne nem járok. Aztán persze, elkapott a divat hulláma és engedtem a csábításnak, nekem is lett hátizsákom. Ma már van elegáns bőr, szőrős extrémebb, sportos de mégis nőies verzió, mint a híres virágos hátizsák.

Akkor lássuk mit találtam!

A FashionDays– en kezdtem keresgélni, mert ott több márka is képviseli magát, és láss csodát több nagyon helyes darabot is találtam, mindenféle árkategóriában:

Telly Weijl

 

 

Roxy

Lamonza

Gioseppo

Ez ugyan nem virágos, de nagyon bele szerettem és ha meglátjátok egy következő posztban akkor nem fogtok meglepődni.

Aztán eszembe jutottak a  Lilla Sellei táskák, mert ott mindig isteni minták és színek vannak. Plusz brutál mennyiségű kisautó, pelenka, elrágott rágó gumi és egyéb fontos dolgok hurcolására lettek kitalálva.

Variálható táska – óriás kaktuszos 

 

Variálható táska – trópusi 

Miután hiába kutattam az ismertebb fast fashion oldalakon, eszembe jutott még az ecipo.hu, ahol ezt találtam:

Eastpak

És bonuszként ezt a virágos sportcipőt fedeztem fel, ami miatt, most azonnal befejezem a keresgélést, mert nem állok jót magamért:

Ted Baker

 

Tags:
,