Valentin napi ajándéktippek

Van, aki tartja, van, aki nem, van, aki a párjának vesz ajándékot, míg van, aki a szeretteinek is. Ahány ház, annyi szokás. Mi most az ajándékozásan szeretnék segíteni, hogy bemutassunk néhány szuper tippet, amiket főként a csoportban megismert vállalkozó anyukák termékei, szolgáltatási közül válogattunk össze, véletlenszerűen (na jó, nem teljesen véletlenszerűen, hanem hogy mi mit vennénk, vagy minek örülnénk).
Virág és bonbon, a megszokott, hiszen ki az, aki ne örülne egy szép csokor virágnak és a kedvenc csokijának.
Ha ezen túl szeretnétek lépni, akkor olvassátok el az ötleteinket:

Ékszer:
Ki az, aki ne örülne egy gyönyörű ékszernek, a csoportban a Thomas Sabo és Pandora a legkedveltebb, amivel tuti nem tudnak hibázni. Persze, ha a költségvetés megengedi, jöhet egy új gyémántgyűrű vagy fülbevaló, bármikor.

MileRose ajándékdoboz:
Ha utálsz csomagolni, akkor ez a neked való, hiszen átadásra készen kapod ☺ Még tavaly anyák napján találtam rájuk, és egyből beleszerettem. Az akkori doboz egy igazi anyás doboz volt, benne arcmaszk, pezsgő, fürdőbomba, illatgyertya többek között. Mindez gyönyörű és elegáns csomagolásban. Már férfiaknak, illetve pároknak is készítenek dobozokat, amiknek a tartalma választható, de nyugodtan bízzátok rájuk magatokat, szuper döntés úgy is. Siessetek, Valentin napra már csak február 8-ig tudtok rendelni, hogy biztosan megérkezzen.

Utazás, akár belföldön, akár külföldön:
Egy romantikus utazás kettesben mindig nyerő ötlet, hiszen a Valentin nap szuper alkalom arra, hogy kimozduljunk otthonról. Akár egy kiruccanás Párizsba, Rómába vagy egy hosszabb út Maldív szigetekre, Karib szigetek egyik gyönyörű tengerpartjára, akár hazánk valamelyik szépséges helyére szóba jöhet, tényleg csak a szabadidő végessége és a pénztárcánk szab határt. Néhány belföldi ajánlatot szedtünk össze nektek, a Travelboogie segítségével nektek, ahol még most is találhattok helyet.

Amennyiben egy hosszú hétvége nem fér bele az időtökbe, akkor akár otthon is Valentin napi hangulatot a Baradekor dekorációival, de azért ne felejtsük el díszítés, készülődés közben kivenni a vacsit a sütőből közben. A szénnek vannak jó tulajdonságai, csak nem egy romantikus otthoni program közben ☺

Ha a vacsi mégis odaégne, tereld el a figyelmét a Pingalló titkai programkártyáival, garantált a siker, és tuti könnyebben mond igent a konyha felújításra is.

Ami még mindig nyerő ötlet, bár az idei Valentin napi rendelési időszak lezárult, az Artmami ékszerek. De lesz még ünnep idén, rakjátok el az ötlettárba mindenképp.