Vad dolgok

Ha tetszenek az állatminták, de még nem volt merszed a betondzsungel leopárdjának öltözni, akkor azt javasoljuk kezdd kis lépésekben.

Az állatminták jöttek-mentek a divatban hosszú évtizedek óta, és most hogy vissza jöttek, ismét meg kell vele barátkozni mindenkinek, mert bizony 2019-ben is maradnak. Ha nem is akarsz tetőtől talpig beöltözni, akkor szerezz be pár kiegészítőt amivel nem lehet hibázni! Nem kell túl nagy bátorság hozzá, hiszen övet vagy táskát mind hordunk, nem igaz? Egy egyszerű farmer póló kombinációt mindig jó ha feldobunk valamivel. Miért ne egy leopárd mintás sál, vagy egy öv legyen az a plusz? Egyszerű és nagyszerű, ha nem cifrázod túl, nem lehet hibázni.

 

Öv

Egy szempillantás alatt feldobhatjuk az egyszerűbb laza öltözetünket egy vagány övvel. Farmerrel, vagy a mintával megegyező színű alsórésszel csak jól választhatsz. Akár egy kabátra vagy egy sima ruhára is felkaphatod.

 

Táska

Minden nő ruhatárának nélkülözhetetlen darabja a táska. Valószínűleg több  is lapul a szekrényben, mindenféle méretben és színben! Így nem lesz nehéz rábeszélni magunkat egy újabb darabra. Válassz klasszikus fazont, ami minden alkalomra használható, akkor bármilyen ruhához fel tudod venni.

 

Sálak, kendők

Egy jólszabott farmer és egy fehér póló kombinációja mindig életmentő azokon a napokon amikor nem tudod mit vegyél fel. Ha ezt megbolondítod egy mintás sállal vagy egy sapkával, máris olyan, mintha eleve így tervezted volna el az aznapi outfitet.

 

Szoknya

Ha már bátrabb vagy, és elhatároztad, hogy eljött az ideje hogy nagyban gondolkodj, akkor válassz egy visszafogottabb színű mintás darabot. Legyen jól kombinálható, mint ez a halványszínű szoknya ami bézzsel, fehérrel, feketével, vagy akármilyen pasztell színnel jól mutat.

 

 

Cipő

Haladó állaltmintát viselőknek már megengedett a cipő használata, mert ők már nem fogják hagyni a szekrényben porosodni a kicsit feltűnőbb darabokat sem. Első sétára mindenképpen egyszerűbb darabokkal viseld.

Ne felejtsétek el, ha nektek tetszik amit viseltek és jól érzitek magatokat benne, akkor nagyot nem hibázhattatok. Legyetek vadak és bátrak!

Tags:
,